Orka....


Blä...
Jag orkar verkigen inte göra något här hemma, och på ett sätt skulle jag vilja vara ledigt imorgon. Men när jag väl går upp och börjar jobba kommer jag säga att det var jätte bra att jag gick till jobbet för det är roligt och tiden går så fort där.

Och nu MÅSTE jag diska för sen ska jag försöka skrappa bort färgklummpar från golvet som rann av rollern med färg när jag målade. Likadant här orkar jag inte göra det idag men sen när det är färdigt så kommer jag vara så stolt och glad över att det blev så finnt här. Undrar om det är vädret som får mig lite små surrig. Näpp nu ska jag dra igån några bra pimp upp låtar för att sedan få bra humör och köra igång här hemma. och förtsa låten som börjar är denna.



Larmet ringde på mobilen och nu ska jag ner till tvätten, för tvättar också kläder. Kanske därför jag känner mig lite överbelastad idag. Men det kommer kännas bra att kunna ta kläder med lite ljusare färger på sig, på jobbet.

Städat!


Hei!
Nu har jag plockat undan tidningar och tejp rester och lite påsar och lagt i en säck. Det var ju överalt i hela lägenheten till och med i köket. Har också gjort lite mer uttryme i badrummet där jag lagt allt kartonger, plastburkar osv i en säck som tidigare sat i påsar. Nu har jag två säckar att slänga och det ser verkligen lite tommare ut. I köket har jag också städat och diskat ALL disk.

Min syster var ju här igår och sa som vanlig: DU har ju disk, jag slår vad om att du inte diskat det på några dagar. Och jag måste också erkänna innan sommarlovet skulle börja så hade jag mycket i skolan och disken satt nog en vecka smutsigt. Jag hade fokus på mina skoluppgifter och läxor. Och jag visste att skulle jag börja med att diska så skulle det leda till at hela huset städades, säkert bara för att jag inte riktigt ville plugga. Men jag tog tag i det och gjorde mina skoluppgifter istället, vilket jag nu är väldigt nöjd för.

Men nu ska jag laga något gott, det blir fisk, kokt potatis med dillsås och kokta grönsaker. Det var ju så länge sedan jag åt fisk och man ska ju äta det minst 3 gånger i veckan för hälsan. Och sen ska jag måla, det blir inget ut och sola idag för att det är molnigt, solen gömmer sig.


( Visst är det äkligt att ha en veckas liggande disk, men jag är säkert på att det har drappat alla någon gång mer eller mindre)

Upp!


Morgon!
Fy vad trött jag känner mig, vill sova mer men det kan ju inte ändå för att det är så varmt här inne. La väcker klockan på 9 för att jag skulle ringa ett samtal, men när jag nu ringde 9:20 så har de tydligen gått för dagen. Vad är det för telefon arbetstider liksom. Men i varjefall så tryckte jag på snoze knappen typ 2 gånger, varöfr kan jag inte gå upp på en gång som för. Jag tröttar ut mig själv genom att vakna och sen sova i ytterligare fem minuter. Hjärnan blir ju trött.

Tänk att innan så kundnde jag gå upp till och med innan klockan ringde, men det var när jag var mindre........Näåå nu ska jag käka något och sen gå sola med min väns syster. Sen blir det väl att måla, för VILL SÅ VERKLIGEN bli FÄRDIG.

Hittar ingen bra låt.

Målat nästan naken, Säljarebesök.


PUHHH! Nu är jag färdig för idag. Har måla mitt lilla sovrum heltfärdigt och runt kanterna samt i hela husets kanter. Det känns verkligen som att jag målat skit länge här hemma. Men har målat 3 gånger på alla ställen. SÅ det tar sån tid, och jag som är så noga vill ju ha det finnt och slät så det tar ju ännu mer tid. Men jag gör det ju bara en gång så jag vill att det ska vara bra. Att det ska se bra ut.
Imorgon ska jag nog ut och sola en stund på morgonen med en väns syster och sen komma hem och göra PROJEKT NY. Jag kan ju kalla det så eftersom jag målar typ alla vägarna och byter golv (dock inte i köket för det fick jag inte av hyresvärden, de byte golv innan jag flyttade hit, sån våtrummesgolv typ. Var lite piss of i början men nu är jag glad för att jag har det golvet för när man lagar mat så finns ju risken att olja eller annat trillar på golvet i köket och har man vit laminat golv så syns det ju som fan och förstörs med tiden snabbare.

En säljare ringde på dörren och roligt nog så frågade han om mamma och pappa var hemma. Jag bara äääää jag bor här själv. Han blev ju lite generad men jag sa att det var lugnt. Sedan ville han nog komma in men jag stod typ gömd bakom dörren eftersom jag var i bikini överdel samt shorts, sa till säljaren att jag är nästan NAKEN för att jag håller på att måla. Undrar vad han tänkte på när jag verkligen sa: Jag är nästan Naken. Men vi kom överens att han skulle komma senare, vilket han gjorde så nu har jag beställt 16 mb mobilt bredband istället för den som jag har nu för den är seg och går på 7 mb.  Och jo säljaren trodde att jag var 16. SÅ det är ju väl bara bra. HAr hittlis bara fått höra att jag ser äldre ut i kort hår.

Näpp nu ska jag nog lägga mig, är ju trött och lite hungirg, men ska käka imorgon istället har ingen lust att leta efter äta nu. Jo låten som jag i förra inlägget bjöd på är fel, jag ville igentligen bjuda på denna:

BRA mixat bättre än originalet. Originalet under.

 

 

 

Jag fattar inte vad som har hänt med mig. Jag gillade inte såna låtar innan och jag vet att deras röst är dator inspelat typ, men dem är så jävla sköna. Jag tänker på en varm sommardag ute vid havet ett finnt ställe, med massa vänner hög musik med starkt bass, och skratt samt dans och så är man skit snyg och brun :-). kanske mat? ( jag säger mat nu för att jag är hungrig det är nog därför hehehe)

 

 

 


Köttfärsås - blääää


Igår gjorde jag köttfärsås och spageti, tyckte det var skit god och har för mig att jag skrev på bloggen att jag gjort det första gången själv och åt nästan tills jag mådde illa men hittar inget i förra inläggen, kanske för att jag snabbt läser för ska försätta måla och vill inte sitta länge vid datorn som jag brukar när jag skriver ett inlägg :-)

Men i varjefall nu är jag SKIT ÄKLAD av spageti och köttfärsås, speciellt efter att ha ätit det 3 gånger. 1 Gång igår kväll, en vid lunch och en typ nyss. Fan jag mår illa bara jag tänker på det. Det sista portionen åt jag typ bara halva kunde inte mer och undra inte på, värmde spagetin och köttfärsen i ugnen (mikron är undangömd)  spagettin var ju överst och jag lämnade det för länge i ugnen så dem blev typ hårda. Och smakade så äkligt, spagetti ska ju kännas mjukt inte hårt som tandpetare. Eller?

Hittar ingen bild på en mätt smiley men hittade bland annat denna, FAN vad härlig.



Bjuder på en härlig sommarlåt, man diggar nog den kanske inte direkt men sen så....det gör jag i varje fall

 

Shit vad illa det känns. Jävla spageti och köttfärsås, ska nog gör skit lite nästa gång. Jag åt ju 2 små inlagd gurka i ätika samrt en marabou bit choklad men det hjälper ju inte. ( Jag har fått lära mig att när man har illamående känsla i magen av mat så hjälper en sur tex gurka, och med sur så menar jag ätika sur. Det hjälper ju oftast men inte idag typ.

 

 


Shake it boy.


Kolla vad jag hittat nu på youtube. Jag tycker inte om att göra narr av folk bara sådär speciellt utan någon anledning, men denna är ju rolig. Kolla bara vad han dansar loss. Shake it man! Han har ju the dance feeling.
Men jag undrar om denna är originalet, för jag känner igen den under.

Denna har jag ju hört när jag var mindre och sett flera gånger på tv.

Vad tycker ni om Tarkan? I dagens läge är han väl rätt gammal. Då? Men i videoklippen har han ju skit snygga ögon tycker jag.

 

 


Solbränna!


OLA!
Blev inget inlägg igår. Jag väntade och väntade på att komma hem men det blev typ inte av föränns sent på kvällen. Satt igår typ hela dagen ut i solen och solade. Medans timmarna gick som fan. Resultatet kan jag se, hade ett plåste på bennet som jag la ditt i fredags och när jag ville ta bort den igår så var var det ljusare där plåstret satt. Tog bort plåsten senare mot kvällen (ville se hur brun jag kan bli ) och nu har jag en sol ganska snygg solbränna förutom på benet där jag har ett ljusare parti i form av ett plåster.

Känner mig ganska snygg nu :-) Jag kan i varjefall inte sita så länge i solen därför att jag får ont i huvudet efteråt, men igår gick det ju ganska bra. Satt lite i solen sen med huvudet i skugga osv.

Inte så snyggt med en bild på ett sår men man ser i varjefall lite hur solbrännan ser ut. Eftersom solen inte tar så snabbt på mig så är jag nöjd. Det ser ljusare ut i verkligheten. Men datorns camera bild får duga nu.


Och så en bild på hur min hand såg ut när jag målade i torsdags, har lite kvar idag sen är jag nog färdig. Jag gör ju lite åt gången för man måste ta i. Därför tar det långt tid.

Ända upp till armbågen var jag prickig med färg på båda händerna.
Nu ska jag ta något och sen börja måla. Och så lite musik.

Akcent - Lovers cry ( 2009 )

 

Kolla vad jag hittat på youtube, Kommer ni ihåg denna då?


Boring but sunny.


Hello!

Fan vad tråkigt, jag fick herpes igår fredag. Vaknade av att min läpp känndes lite svullen. Som att jag hade en liten blåsa, men nej när jag tiade i speglen så var det HERPES ( MUNSÅR) Det var inte så alvarligt igår vilket förvånade mig. För när jag får munsår så känner jag mig hängig men det gjorde jag inte igår. Och det gör jag inte idag heller. Köpte i varjefall Anti och det hjälper inte så mycket, känns mer som att läppen blir större. Jag ville ju köpa Vectavir för att den är mycket bättre än Anti. vectavir ger snabbare effekt och munsåret försvinner snabbare. Med andra ord så är Vectavir effektivare. Men apoteket var stängt så jag fick köpa på Ica Anti för de hade inget annat. det är ju bättre än inget.

Det jobbiga är att jag måste stryka på hela tiden, och läppen känns svullen. När jag äter eller dricker så måste jag försiktigt stopa maten i munen med sked eller gaffel för att inte nudda krämen jag strykt på. och när det gäller vatten så andvänder jag en sugrör. Väldigt roligt. jag vågar ju inte änns gå ut och bada. Vill bli av med detta. Det gårnog över inom 2 dagar annars får jag väl påkosta mig 100 kr till för att köpa Vectavir. Anti kostade ca 100 så vectavir lär inte bli billigare, eller? Men nu ska jag förmodlingen ut i solen men innan strycka på ett nytt lager med anti. Hörs.

Anti

Vectavir BÄST



PS: det jobbiga med munsår är väl att man måste tvätta händerna innan man strycker på anti eller vectavir och så måste man tvätta händerna efter också. Och så behöver man nog strycka på typ 10 gånger dag. Visst det är bra at tvätta händerna för man blir ren men göra det väldigt ofta blir till slut jobbigt. Och att jag tycker att vectavir är bättre är för att den funkar bättre på mig så det är min åsikt. Andra kanske tycker annat.


MIDSOMMAR with nice music.


Glad midsommar, sitter hemma och väntar på skjuts för att dra till ett både tråkigt ställe medn roligt för att jag får se min lilla söta systerson.

 

En bra låt:

 

Kört hårt hörrni, slå sönder musiken och högtalarna där hemma. ää här får ni en till bra låt.

PS: För att låtarna ska höras riktigt bra så sätt på basen där hemma i högtalarna så att det verkligen hörs. Bom, bom.

 

Jag borde inte rekomendera detta men om vägen ni kör på är rak och ingen kommer så är denna låt perfekt att lyssan på i en snygg bil med mycket bra bass  ( i kurvor är det jätte nice) men kör inte fort för man vet aldrig vad som finns bakom kurvan. Annars njut om ni tycker om låtarna, hemma funkar nog lika bra.


Lever han?


Hittade detta på aftonbladet, undrar om jag ska lägga upp det eller inte, det blir ju sån debatt sen. För om han verkligen lever så kommer han ju inte få vara i fred. han är ju gammal och har gett världen en massa finna sånger, nu vill han ju vara med sina barn och njuta. Han är ju människa som alla andra, jag och du. Men det är ju lite spännande, fast jag behöver fler bevis på att han kan leva, vet själv hur olika positioner, skugga bilder och sånt kan missuppfattas av ögat. Men helikopter grejen såg jag inte tidigare fast jag titade på det, föränns bara nu.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article7354991.ab

Hemma har jag och familjen pratat om han kan ha fejkat sin död innan video klipp och bilder skulle komma, sen var vi inne på att hans läkare dödat honom. men jag tyckte att det blev så plkötsligt att jag faktiskt tänkte på att han kanske änn lever. Jag är lite av man vet aldrig......

Daim!


Märker nu att jag inget skrivit på 2 dagar! Hur shit kan tiden gå så fort? OCH NU ÄR DET DEN 25 JUNI. Eftersom det är över 24 tiden. Ja, vad har jag hittat på, träffat en kompis, suttit och pratat gjort jordgubbstårta, lagat mat skrivit personliga brev, njutit en liten stund i solen...

Men här får du en rolig skratt video:

Ni som inte tycker det är roligt, Snälla ta det inte illa upp. Jag är en ganska neutral människa men om det är så roligt att få folk att skratta att jag själv dummar ner mig ibland. Hoppas ni får ett got skratt i varjefall. Och som sakt det är inget personligt.

PS: Om ni märker det så ser det inte änns ut som att killen rör på läpparna (munen) och jag kan tycka att det är lite överdrivande att han säger SILENCE I KILL YOU ofta, för ofta kanske?

ZAP!


Hello! Nu lyssnar jag på denna sköna låt ( inte för att jag är en sån person men texten är bra med låten tillsammans)



Är hos min kompis Ana-Marija och hon är så söt och gör jordgubbstårta (okej jag ska hjälpa till) men hon gör tårtbotten. Det blir så himla gott sen. Jag har längtat så efter jordgubbstårta, då med hemgjord tårtbotten. BÄST! :-) Hoppas den bara kommer smaka bra. :-)


Lägga sig med magsäken mätt.


God natt! Har sen 10(22) ståt vid spisen fram till 12(24) och lagat lite speciella köttbullar från hemlandet. Min kompis som jag är hos nu och sover över hos tyckte skit mycket om dem. Och nu ska vi lägga oss, hon orkar inte mer :-)

Fick ju ta en paus från målandet. Men nu ska jag sova är så trött.


Systemkamera.

Jag vill ha en system kamera, men vet inte skillnaden på en SRL ( om det heter så) och en vanlig. Vilket är bäst? och hur många finns det. SKa nog köpa en senare mot sommarlovetsslut. DÅ ska jag ta en massa finna bilder på hösten och vintern. Nu ska jag måla igen, har fått nån slags vit hud på skinnet innan fingret ( lil fingret och den jämnte :-D ) Men jag vill bli färdig så BACK TO JABB


Bättre design förklaring.


Medans jag registrerade mitt inlägg på nybloggat.se så hittade jag denna blogg som har liknande design som jag vill ha. Det kanske underlättar i jämnförelse med det föra ritningen. Hoppas det underlättar. Men du ser vilka sorters blommor modell jag vill ha och hur text inlägget ska se ut. Och den där sök i bloggen ska se likadan ut, lite rund då inte fyrkantigt som det är nu. Nu blir det lunc IM HUNGRY





Design!


Hej!

DU kommer säkert läsa detta Becca. Eftersom jag bara har 2 läsare, vilket är du och jag som tittar så att det ser rätt ut. Men du ja tack, jag vill ha ett personligare design. Jag tycker om det vita bakgrunden och det blåa är ju finnt det med. Men kan du hjälpa att göra två förslag på design.

Den 1:a helt vit bakgrund med små kvistar eller du vet blommor
Typ så här. Men de ska vara lite fria på headern.

Den 2:a tja vet inte riktigt, kanske du kan komma på det något som du tycker passar mig, min personlighet. Men jag tänker i varjefall att ha kvar det vita och det blåa, men det ska inte vara så vågigt som det är nu. men kan du ficksa detta 


Hoppas du förstår min teckning. Det tog en tid att vilja få den uppladad här. Men du jag tänker på om man kan få det blåa att spebla sig i det vita så det blir lite som en lack känsla.

Hoppas du tycker det är okej, jag känner mig så bossig, gör så och så och bla bla. Men du jag ska nu dra och laga lite mat för sen ska jag försöka måla färdigt här hemma hos mig, är trött på det nu, jag har dragit på det flera dagar utan att typ egentligen gjort stora framsteg. Köpa mer färg idag och typ allt jag behöver så jag kan göra det jag kan själv.

Men vi hörs. Kramar.

Godnatt!

Ska om 5 min lägga mig. Så himla skönt att sommaren är här, dagarna är så långa och när det inte finns moln på himlen så är till och med natten ljusare. Imon blir det jobb, målning i lägenheten så jag blir färdig. Ska nog ladda upp sen lite dåliga förr bilder och resultatet kommer sen.

Men nu en skön låt som går i min dator





Sov gott

Vacker prinsessa!


Jag har låst för några veckor sen på aftonbladet.se där Sofi Fahrman skrev att vår princessa viktoria klär sig tantigt. Eller något liknande då. Jag hållde ju med henne, lät första intrycket gå men efter jag läst de flesta kommentarerna (eller alla, kommer inte ihåg riktigt) så förändrades min upåfattning totalt. Det var en kille som jag särskilt kommer ihåg som skrev att hon kan inte klä se hur som helst, hon ska företräda Sverige och människor över hela världen ser hene. SÅ klär hon sig lite som i vardagslivet så kanske förtroendet sänks för de människor som är utomlands. Därför är en klassisk klädsel som viktoria valt lagom. Utomlands har man ju olika uppfattningar och klädsel.

Jag hittar inte riktigt artikeln som Sofi skrev men här får ni något som jag läst det var denna som fick mig att ändra mig. Om viktorias klädsel: http://blogg.aftonbladet.se/modeetc/2010/06/vill-tant-ha-en-till-vas

Och så en bild på på hennes bröllop:





Visst är hon jätte VACKER? Hon ser ju ut som en kändis tycker jag. Eftersom hon är kongens dotter så är det ju klart att hon ska klä sig som vi kallar " lite tantigt" För liksom hur finna de kläderna är så kommer det inte vara v-ringad där brösten kan synas lite  klänning osv, så de kommer nog se lite tantiga i våra ögon. Men hon är finn vår prinsessa.


V ringad klääning funkar inte på en prinsessa då hon ser för ung, bekvämt ut, för vanligt och knaske till och med inte så seriöst om någon utomland ser det. Och så kan man inte heller ha en klänning med bar rygg


Då det ser för hollywood aktigt, som att man vill ha uppmärksamhet. En prinsessa ska ju ge förtroende och sånt där och såna klänningar ger ju inte det ( förstå mig inte fel, vi vanliga människor kan bära sånt men viktoria har ju ett så högt status ) Och så kan man inte heller ha en för kort klänning för då blir det debatt om det som för fru Obama.


Sens - Mening

Vi sover i ett värld av drömmar och hoppas på att morgon dagen ska bli bättre. Vi lever i drömmar inte i Nuet. Vakna upp och kämpa. Annars gör ingen gör det åt dig. Jag kommer skriva ganska mycket om vad jag tycker, mina tankar och drömmar. Lite från mitt förflutna och turen samt oturen som jag har. Läs det med rena tankar och döm inte så snabbt. Kategorisera inte så fort, för då kanske du missar det viktiga.

Sluta bara tänkt på dig själv som att du är den enda med problem, var social och behandla andra som du själv vill bli behandlad. Man ska bry sig om varandra, vissar du förståelse för andra odmjukhet och omtanke kommer de för eller senare upptäcka detta och ge dig tillbaka. Det är Meningen.

Att köpa till sitt hem!


Man ser i dagens samhälle snygga möbler som man själv vill ha men inte har råd. hur kan vi bli så beroende av sånt. jag personligen känner mig tomt utan möbler hemma.

En del har ju föräldrar som köper åt dem, men hur gör vi som ska klara oss själva. SPARA och SPARA eller jobba och köpa?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0