Nya låtar.

Nu var det oktober. dagarna flyter på och jag som vanligt har noll koll på de nya låtarna som kommer ut, fast jag vill veta och höra. Lyssnar mest på gammal musik eftersom jag inte vet vad som finns för nytt där ute på nätet. Men denna låt måste väl vara tillräkligt ny va?



Den är bra tycker jag. En låt som man kan lyssna på en tidig kall morgon medan frosten är där ute. Annars så är har jag snart idag praktiserat på indiska i 3 veckor. Har 3 veckor kvar. Jag blev rädd när det kom så mycket folk idag en lördag, något nytt jag upptäckte, det kanske berode på något, att jag inte direkt hade något att göra, men det är ingen bra orsak, för jag brukar hitta på saker att göra.

Jag har nog tidigare bara varit 1 gång på Indiska i hela mitt liv och hade för mig att de har fula kläder, tantiga kläder. Men min uppfattning var helt fel, dels för att jag inte kollade på vad som såldes utan titade på det ögonen såg, och dels för att jag hade så fel, för de har jätte finna och moderna kläder, en del avnliga och en del som sticker ut, medans andra är ekologiska. Och priserna på kläder är faktiskt inte så dåligt. Så på måndag så ska jag nog handla lite kläder. De har en kampanj just nu till och med den 19 oktober där man kan handla för 500 kr och få 100 kr. Så jag tänker handla för 1000 kr och så får jag 200 kr tillbaka. Bra va?

Nä nu ska jag packa lite färdigt klädern jag tvättat så jag kan lägga dem i kläd skåpet och så ska jag lyssna på låt i denna inlägg. Hörs! PS: Tiden går väldigt fort, vilket jag gillar men är rädd av att jag sedan kommer känna att den har gått för fort och att jag inte hinner med. Men längtar tills jag tar examen på min butikchef utbildning. Sen så får jag se vad som gäller.

RSS 2.0